Zwangerschapstraining

Fysiotherapie

IN HET KORT

Werk aan je conditie voor en na de bevalling en voel je beter

Onder leiding van onze ervaren instructeurs kun je tijdens je zwangerschap trainen om in een zo optimaal mogelijke conditie aan de bevalling te beginnen. 

Na de bevalling kun je gericht trainen om weer zo snel mogelijk in vorm te komen.

UITGELICHT

Voordelen van sporten tijdens zwangerschap

Verminderd risico op het ontwikkelen van zwangerschapsdiabetes; lager risico op het ontwikkelen van zwangerschapshypertensie en pre-eclampsie; verminderd risico op vroeggeboorte; verminderd risico op overmatige gewichtstoename tijdens zwangerschap; minder lage rugpijn.

Risico’s van sporten tijdens zwangerschap

Hoewel je prima kunt sporten tijdens zwangerschap, zijn er wel risico’s aan verbonden waarvan je op de hoogte moet zijn. Tijdens de zwangerschap zijn de gewrichten minder stabiel en loopt een zwangere vrouw meer risico’s op blessures als hier geen rekening mee gehouden wordt.

Pas je training aan gedurende de zwangerschap

Door de veranderingen die lichaam in de loop van de zwangerschap ondergaat, zul je de vorm en de intensiteit van je trainen moeten aanpassen om problemen te voorkomen. Onze instructeurs kunnen je hierin begeleiden.

Skills & technologies

Web Design
90%
Coding
40%
Programming
70%
Photography
25%
Donec cursus scelerisque eleifend. Sed pretium vitae tortor tempor vulputate. Praesent quis tincidunt justo, ut ullamcorper urna. Aenean non purus in lorem vehicula ornare ut vel justo.

Behandelmogelijkheden

Medical taping

Wij behandelen een breed scala aan klachten middels medical taping